lørdag 1. august 2009

Just gotta love glimmer mist!

Har absolutt fått en farlig interesse; nemlig glimmer mist!!:D
ALT man kan gjøre med de altså; lage bakgrunner, farge blomster, få shimmer på div stæsj osv osv - man må bare komme på alt man kan bruke det til!!:)

På kortet under her har jeg brukt noe av overskuddet på de nye blondegardinene mine som sjablong for bakgrunnen. Har sprayet på akvarellark med fargen denim jeans.
Hänglar-stemplet er malt med distress. Ellers er det brukt bokside fra en gammel bok fra 1800tallet jeg fant på fretex, halvperler og rubons-tekst fra melissa frances, blonde fra familieskatter (eler var det scrappejungelen mon tro?), blomster, blader, charms og rondell.

Inni kortet har jeg brukt samme selvlagede bakgrunnsark, rubons fra stempelblad, journalingark fra making memories, halvperle fra mf, blomster og rondell.
På neste kort har jeg laget samme bakgrunnsark, men med en annen farge (fired brick). Samme farge er brukt med et lite sprut på akvarellarket bak stemplet. Stempeltrykket er malt med distress. Har malt noen av blomstene (hvite fra kort og godt) med fargene jeg har brukt på stemplet, og noen har blitt sprayet med glimmermist. Sydd med maskin rundt kanten, tag fra scrappejungelen med rubons fra mf, blonde, puntenåler, papirroser, blomsterknopper, rondeller, sommerfuglcharm.


Etter en liten tur inn på den lokale blomster/hobbybutikken, fant jeg noen flotte blomster! MÅTTE jo bare ha de med! Tør ikke helt å begi meg ut på noen gjetning av hva den typen blomst heter.. *lol*
Husker ikke helt hvilken produsent det er på treet jeg har brukt som sjablong her, men det er chipboard, noe ala riff raff design iallefall.. Akvarellarket har fått seg en dusj med lime twist, og når det var tørt, så var det å legge på treet, og spraye med fargen coffee shop.
Ellers er det brukt rubons fra stempelblad, knapp fra basic grey, lærsnor fra kort og godt, og uglecharm.


Liiiitt nærmere av de finfine blomstene:2 kommentarer:

  1. Åhh...det øverste her er jo bare en av mine favoritter fra deg!! Nydelig!!

    Hun jenta på kort nummer to - ditt stempel eller? Et must have!! Den blondebakrgunnen din var jo stilig i rødt og!!!

    Kjekt å se en oppdatering her inne - gleder emg til å se mere!!

    SvarSlett
  2. Så lekkert det ble med gardin og glimmermist!! Nydelige kort du har laget. =)

    SvarSlett